Osada Dębowo

Wesela, imprezy firmowe, wypoczynek

Catering

Catering Komunie/Chrzciny 2020

na 2 tygodnie przed datą przyjęcia.

  • Płatność za całość pobierana w formie zaliczki przelewem w ciągu 2 dni od złożenia zamówienia.
  • Minimalne zamówienie 600zł. Odbiór własny lub możliwy transport po uzgodnieniu kosztów.

Pobierz ofertę w pdf

Menu  I

ZUPA

Rosół z makaronem

DANIE GŁÓWNE

Roladki z kurczaka z suszonymi pomidorami i serem pleśniowym w sosie tymiankowym
Kluski śląskie
Surówka z białej kapusty

BUFET DESEROWY

Ciasta własnego wypieku: sernik, szarlotka, 3Bit, rolada śmietanowa

Cena pakietu – 70zł brutto za osobę

 

Menu II

ZUPA

Krem z pomidorów

DANIE GŁÓWNE

Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym
Pierś z kurczaka faszerowana grillowanymi warzywami w sosie tymiankowym
Ziemniaki opiekane/Kopytka
Surówka z białej kapusty
Surówka z marchewki

BUFET ZIMNY

Wędliny i mięsa pieczone
Schab po warszawsku
Wybór pasztetów
Jajka faszerowane
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Sałatka jarzynowa
Sałata z fetą i oliwkami
Pieczywo

BUFET DESEROWY

Ciasta własnego wypieku: sernik, szarlotka, 3Bit, rolada śmietanowa

Cena pakietu – 95 zł brutto za osobę

 

Menu III

ZUPA

Staropolski żur z kiełbasą i jajkiem

DANIE GORĄCE

Pieczona karkówka w sosie z zielonego pieprzu
Ryba z pieca z sosem z zielonego groszku
Kopytka/Puree ziemniaczane
Surówka z białej kapusty
Surówka z warzyw sezonowych

BUFET ZIMNY

Wędliny i mięsa pieczone
Schab po warszawsku
Wybór pasztetów
Pieczarki faszerowane
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Sałatka jarzynowa
Sałatka gyros
Pieczywo

BUFET DESEROWY

Ciasta własnego wypieku: sernik, szarlotka, 3Bit, rolada śmietanowa

Cena pakietu – 105zł brutto za osobę

 

Menu IV

ZUPA

Rosół z makaronem

DANIE GORĄCE

Zrazy wołowe zawijane w sosie pieczeniowym
Pierś z kurczaka w sosie kurkowym
Ziemniaki opiekane/Kopytka
Surówka z białej kapusty
Sałatka z buraczków

BUFET ZIMNY

Wędliny i mięsa pieczone
Schab po warszawsku
Wybór pasztetów
Jajka faszerowane
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Sałatka jarzynowa
Sałata z fetą i oliwkami
Pieczywo

BUFET DESEROWY

Ciasta własnego wypieku: sernik, szarlotka, 3Bit, rolada śmietanowa

GORĄCY BUFET

Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi ruskie
Pierogi z mięsem
Barszczyk czerwony

Cena pakietu – 120zł brutto za osobę

Potrawy możemy przygotować:

na półmiskach porcelanowych – kaucja za wypożyczenie wynosi 100 zł

w pojemnikach jednorazowych. Koszt to:

    • taca – 3,50 zł /1 szt.
    • taca duża – 5,50 zł /1 szt.
    • pojemnik na sałatkę – 3,50 zł /1 szt.
    • pojemnik na zupę – 1,50 zł /1 szt.
    • pojemnik duży na zupę – 4 zł /1 szt.
    • pojemnik duży zbiorczy na danie główne – 4 zł /1 szt.

Catering „domówki” 2020

na 2 tygodnie przed datą przyjęcia.

  • Płatność za całość pobierana w formie zaliczki przelewem w ciągu 2 dni od złożenia zamówienia.
  • Minimalne zamówienie 800zł. Odbiór własny lub możliwy transport po uzgodnieniu kosztów.

Pobierz ofertę w pdf

Zupy

Zupa meksykańska

10 zł /1 porcja

Staropolski żur z kiełbasą i jajkiem

10 zł /1 porcja

Krem z pomidorów

10 zł /1 porcja

Zupa kurkowa

10 zł /1 porcja

Barszczyk czerwony z pasztecikiem z kapustą i grzybami

10 zł /1 porcja

Zupa gulaszowa

14 zł /1 porcja

Zupa z dyni (sezonowo)

10 zł /1 porcja

Dania gorące

Pierś z kurczaka w sosie kurkowym

12 zł /1 porcja

Roladki z kurczaka z suszonymi pomidorami w sosie tymiankowym

14 zł /1 porcja

Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem

12 zł /1 porcja

Zrazy wołowe zawijane w sosie pieczeniowym

12 zł /1 porcja

Pieczona karkówka w sosie z zielonego pieprzu

16 zł /1 porcja

Polędwiczki wieprzowe w sosie z różowym pieprzem

18 zł /1 porcja

Roladka ze schabu i boczku z serem wędzonym i cukinią

16 zł /1 porcja

Pieczone żeberka w sosie bbq

20 zł /1 porcja

Gulasz z dziczyzny

24 zł /1 porcja

Dorsz w sosie cytrynowym

22 zł /1 porcja

Dorsz pod musem z zielonego groszku

24 zł /1 porcja

Panierowany filet z kurczaka (dla dzieci)

10 zł /1 porcja

Pulpeciki wieprzowe w sosie koperkowym (dla dzieci)

10 zł /1 porcja

Pierogi z mięsem

7 zł /5 szt.

Pierogi z kapustą i grzybami

5 zł /5 szt.

Pierogi ruskie

6 zł /5 szt.

Ziemniaki opiekane

5 zł /1 porcja

Kopytka

5 zł /1 porcja

Placki ziemniaczane z sosem czosnkowym

5 zł /1 porcja

Surówka z białej kapusty

5 zł /1 porcja

Surówka z marchewki

5 zł /1 porcja

Sałatka z buraczków

5 zł /1 porcja

Kapusta zasmażana

5 zł /1 porcja

Jabłka pieczone z majerankiem

5 zł /1 porcja

Zimne przekąski

Wędliny i mięsa pieczone

60 zł /półmisek (10 porcji)

Mięsa pieczone

70 zł /półmisek (10 porcji)

Wybór pasztetów

70 zł /półmisek (10 porcji)

Tatar wołowy

125 zł /półmisek (10 porcji)

Indyk na musie z tuńczyka

68 zł /półmisek (10 porcji)

Rolada z kurczaka ze szpinakiem

65 zł /półmisek (10 porcji)

Galaretki z kurczaka (tymbaliki)

65 zł /półmisek (10 porcji)

Pierś z kaczki na musie żurawinowym

90 zł /półmisek (10 porcji)

Śledź po polsku z cebulką w oleju

45 zł /półmisek (10 porcji)

Śledź z konfiturą z czerwonej cebuli

55 zł /półmisek (10 porcji)

Tatar śledziowy

55 zł /półmisek (10 porcji)

Tatar z łososia wędzonego

95 zł /półmisek (10 porcji)

Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami

75 zł /półmisek (10 porcji)

Sandacz w galarecie z chrzanem

75 zł /półmisek (10 porcji)

Pstrąg wędzony na sałatce jajecznej

75 zł /półmisek (10 porcji)

Jajka z pastą jajeczną z łososiem, oliwką i ogórkiem

45 zł /półmisek (10 porcji)

Jajka faszerowane pieczarkami

48 zł /półmisek (10 porcji)

Jajka faszerowane musem chrzanowym z szynką

48 zł /półmisek (10 porcji)

Jajka faszerowane z łososiem wędzonym

55 zł /półmisek (10 porcji)

Pieczarki faszerowane

55 zł /półmisek (10 porcji)

Sałatka jarzynowa

50 zł /miska (10 porcji)

Sałatka śledziowa z jajkiem

45 zł /miska (10 porcji)

Sałatka ziemniaczana

40 zł /miska (10 porcji)

Sałatka po hawajsku z kurczakiem

45 zł /miska (10 porcji)

Sałatka warstwowa z serem, kurczakiem i sosem czosnkowym

45 zł /miska (10 porcji)

Sałatka z cieciorką, fetą i oliwkami

50 zł /miska (10 porcji)

Sałata z gruszką i serem pleśniowym w dressingu miodowym

40 zł /miska (10 porcji)

Sałata z fetą i oliwkami w dressingu ziołowym

40 zł /miska (10 porcji)

Sałata z wędzonym pstrągiem i grzankami w dressingu czosnkowym

49 zł /miska (10 porcji)

Potrawy możemy przygotować:

na półmiskach porcelanowych – kaucja za wypożyczenie wynosi 50 zł za jedną sztukę

w pojemnikach jednorazowych. Koszt to:

    • taca – 3,50 zł /1 szt.
    • taca duża – 5,50 zł /1 szt.
    • pojemnik na sałatkę – 3,50 zł /1 szt.
    • pojemnik na zupę – 1,50 zł /1 szt.
    • pojemnik duży na zupę – 4 zł /1 szt.
    • pojemnik duży zbiorczy na danie główne – 4 zł /1 szt.

Realizujemy zamówienia cateringowe dla firm i osób prywatnych na spotkania biznesowe i prywatne przyjęcia, jak również menu Wielkanocne i Bożonarodzeniowe.

W celu uzyskania szczegółów prosimy o Kontakt.